![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
|||||||
| Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
|
#1
|
|||
|
|||
|
Zwykłe noże do domowej kuchni czy jednak masarskie?
Ostrzejsze i trwalsze? |
|
#2
|
|||
|
|||
|
I takie i takie są okej, chociaż oczywiście noże masarskie są bardziej wytrzymałe, ostrzejsze no i cuda potrafią znieść
![]() Poczytaj sobie w necie czy w sklepach jak https://www.gastrosilesia.pl/formy-n...2,4,914,308,36 opisy takich noży, to myślę będzie dobre porównanie. |
|
#3
|
||||
|
||||
|
A może warto jednak kroić przy pomocy krajalnicy? Domowe krajalnice do chleba i wędlin to świetne urządzenie, który w błyskawicznym czasie pozwoli Ci na perfekcyjne kromki świeżego chleba czy domowej wędliny. Jaką więc krajalnicę do chleba kupić?
________________________ Krajalnica do wędlin i serów - jak wybrać najlepszy model? |
|
#4
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|