![]() |
![]() |
|
Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ![]() |
|
|
Zarejestruj się | FAQ | Blogi | Galerie | Użytkownicy | Kalendarz | Szukaj | Dzisiejsze Posty | Oznacz Fora Jako Przeczytane |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten wątek | Wygląd |
#11
|
|||
|
|||
![]() Moim zdaniem zdecydowanie lepszym wyborem będzie kuchenka indukcyjna. Podobno dzięki niej można zaoszczędzić na energii elektrycznej. Trzeba tylko pamiętać o tym, że podłączenie takiej kuchenki najlepiej jest zlecić profesjonalistom, na przykład https://wroclaw-elektryk.pl/podlacze...-indukcyjnych/, a nie zabierać się za to na własną rękę
![]() |
#12
|
|||
|
|||
![]() Oczywiście, że indukcyjna. Tym bardziej, że teraz te płyty mają mnóstwo funkcji dodatkowych. Ja mam u siebie Electroluxa 700 SENSE, która automatycznie reguluje temperaturę na patelni. To znaczne ułatwienie, nigdy nic nie przypalam
![]() |
#13
|
|||
|
|||
![]() Ja jestem tradycjonalistką i zdecydowanie wolę kuchenkę gazową. Przy remoncie kuchni, kiedy właśnie trzeba było wymienić sprzęt skorzystałam z usług fachowców https://jotka-hydraulik.pl/instalacje-gazowe/. Wymienili starą instalację i podpięli kuchenkę
![]() ![]() |
#14
|
|||
|
|||
![]() Ja też wolę gazowe rozwiązania. Jakoś czuję się po prostu bezpieczniej. Ostatnio coraz częściej słychać, ze jakieś elektrownie wyłączają, blackout czy jak to sie tam nazywa. Jakaś burza w okolicy i prądu nie ma. A gaz mam zawsze. Co prawda moja płyta gazowa Solgazu wymaga trochę prądu, ale mam do niej specjalne zabezpieczenie. Taką baterię od producenta. Wystarcza spokojnie na całkiem intensywne gotowanie przez 2-3 dni.
|
![]() |
|
![]() |