kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  


Wróć   Klub > KARIERA > Praca
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
  #1  
Stary 30-07-2021, 09:02
cequrcequr cequrcequr is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: May 2019
Posty: 7
Domyślnie sezonowanie serów

Kto wie, jak się powinno do tego zabrać?
Od razu zaznaczę, że profesjonalnego sprzętu z https://restoquality.pl/ nie posiadam. Po prostu kupuję mleko od sąsiada-rolnika i próbuję wykombinować, jak je przerobić na dobry ser. I podobno sezonowanie to bardzo ważny proces dojrzewania.
Jak to przeprowadzić w domowych warunkach?

Ostatnio edytowane przez cequrcequr : 03-08-2021 o 07:57.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów
Nie Możesz: tworzenie nowych wątków
Nie Możesz: odpowiadanie na posty
Nie Możesz: wysłanie załączników
Nie Możesz: edytowanie swoich postów

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:42.


Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.