![]()  | 
  ||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
  | 
|||
| 
		 
			 
			#1  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Mam pytanie odnośnie zakładania własnej gastronomii. O co należy zadbać poza sprawami oczywistymi? Chodzi mi o inne ważne sprawy, które nie przychodzą od razu do głowy, jak współpraca z klientami zewnętrznymi, na przykład przy pakowaniu produktów. Chodzi o cos w tym stylu 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	https://pakowarka.pl/ Jeżeli znacie jakieś dobre poradniki biznesowe to śmiało podsyłajcie, bo póki co mam taki https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-j...gastronomiczny  | 
| 
		 
			 
			#2  
			
			
			
			
		 
		
		
	 | 
|||
		
		
  | 
|||
| 
	
	
		
			
			 Masz rację. Zakładając własną gastronomię warto pomyśleć nie tylko o podstawowym wyposażeniu, ale również o dodatkowych rzeczach, które mogą wydawać się nieoczywiste. Ostatnio na przykład coraz popularniejsze stają się systemy samoobsługi w gastronomii. Myślę, że fajnie byłoby rozważyć wdrożenie takich rozwiązań również u siebie. 
		
	
		
		
		
		
		
	
		
		
	
	
	 |