kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > RODZINA > Małżeństwo
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 03-03-2025, 19:26
Bold212 Bold212 is offline
Senior Member

Domyślnie Psychoterapia

Siema, mam ostatnio ciężki okres i coraz częściej myślę, że powinienem pogadać z kimś, kto zna się na psychologii. Wiele osób mówi mi, że terapia to dobra opcja, ale ja nie wiem, czy to coś dla mnie. Czy na terapii faktycznie dostaje się jakieś konkretne narzędzia do radzenia sobie z problemami, czy to tylko „pogadanki”? Trafiłem na https://karolgalkowski.pl/psychoterapia – ktoś korzystał? Jakie efekty po dłuższym czasie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 13-03-2025, 11:47
kiki998 kiki998 is offline
Senior Member

Domyślnie

To dobrze, że strasz się szukać pomocy u specjalisty w sytuacji, gdy sam nie do końca sobie radzisz z problemami. Jeśli mogę Ci kogoś polecić to na pewno psychoterapeutów z ośrodka INZPiRO w Warszawie https://www.psychoterapeuci.pl/. Nie wiem skąd jesteś i czy możesz w razie potrzeby dojechać na miejsce natomiast jeśli to to też be obaw, konsultacje online też są tu jak najbardziej możliwe.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 14-03-2025, 10:11
Kitana997's Avatar
Kitana997 Kitana997 is offline
Senior Member

Domyślnie

Doskonałe rzeczy wy tutaj dajecie. One są naprawdę wręcz doskonałe jak dla mnie. Takie rzeczy to jest naprawdę doskonała sprawa jak dla mnie. Tak ja to widzę teraz.
Stary 14-06-2025, 13:46
FrankJScott FrankJScott is online now
Senior Member

Miasto: TAJIR4D Login
Domyślnie Updated Portfolio Management Winter Haven Fl Info

In reply to the lady inquiring about online banking mortgage, security bank checks, trust and estate services, trust bank number, a good bank to bank with, trust fund savings account, cypress bank online banking, trust companies near me, name of banks, financial national bank, I highly recommend this my response about trust administration services link or financial companies in tampa, security bank business account, banks that gives loan, bank coast, first business bank login, best banks in missouri, best financial banks, coast com bank, park national bank loans, trust bank savings account, together with this new Cypress Winter Haven forum not to mention top ten banks in the united states, t bank, open banking what is it, top rated bank in usa, online bank ranking, best bank to bank with in usa, texas bank and trust online banking, site bank, first united bank mortgage, wealth management trust, alongside all this cool business bank account in Palm Beach FL tips which is also great. Also, have a look at this more hints about trust administration Winter Haven FL forum alongside all national loan bank, top rated banks for personal banking, florida banking, bank trust, banks with good customer service, best rated banks in my area, cypress bank and trust, the best bank online, new haven bank, banks money, not forgetting sites such as this useful banking near me in Winter Haven FL info on top of banking as a service pdf, northwest trust, best bank of united states, top best banks in the us, give me us bank, from this source about as well as protect savings, division bank, banks offering trust accounts, new banking services, top banks in miami, for good measure. Check more @ Great Banks In Palm Beach Fl Guide e7b969e
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów