kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  

Wróć   Klub > DOM > Ogólny
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
Stary 04-05-2024, 10:36
moniś12 moniś12 is offline
Senior Member

Domyślnie

Najważniejszy jest pierwszy krok, czyli w tym przypadku motywacja. Każdy musi znaleźć własną motywacje, bo nikogo nie da sie zmusic do odchudzanie nawet jesli nadwaga jest juz skrajną otyłoscia. Tego rodzaju specjalisci https://odchudzanie.medicover.pl/bar...gi-i-poradnie/ są w stanie pomóc tylko osobom, które rzeczywiscie tego chca
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 07-05-2024, 15:06
ubiks ubiks is offline
Member

Domyślnie

Warto pomyśleć o ćwiczeniach jak i o diecie, spełniając te dwie rzeczy na pewno uda Ci się zejść z wagi. Mnie ostatnio bardzo zainteresowała dieta low Fodmap https://sprawdzonydietetyk.pl/service/dieta-low-fodmap/ i myślę, że zacznę ją stosować. Sporo o niej mówiła mi też znajoma, jest bardzo zadowolona z jej stosowania.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 28-08-2024, 13:16
dewayne.legros's Avatar
dewayne.legros dewayne.legros is offline
Junior Member

Domyślnie

Już nie musisz tracić czasu na dojazd do gabinetu lekarskiego ani czekać w długich kolejkach. Dzięki e-receptom możesz zrealizować cały proces zdalnie, z dowolnego miejsca na świecie, o ile masz dostęp do Internetu. Konsultacje online pozwalają zaoszczędzić czas i uprościć cały proces uzyskiwania recept.

Stary 17-11-2024, 19:48
verner.mcclure's Avatar
verner.mcclure verner.mcclure is offline
Junior Member

Domyślnie

U mnie problem z otyłością zaczął się kiedy zaczęłam palić. Więc teraz samodzielnie skręcam papierosy. Palenie skręconych papierosów często jest mniej szkodliwe niż palenie gotowych papierosów. Zazwyczaj zawierają mniej substancji chemicznych, które są dodawane do gotowych papierosów.

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów