![]() |
||
| Strona główna Dom Kariera Rodzina Styl Zdrowie Związki Życie Klub | ||
|
|||
|
#1
|
|||
|
|||
|
Mam pytanie odnośnie zakładania własnej gastronomii. O co należy zadbać poza sprawami oczywistymi? Chodzi mi o inne ważne sprawy, które nie przychodzą od razu do głowy, jak współpraca z klientami zewnętrznymi, na przykład przy pakowaniu produktów. Chodzi o cos w tym stylu
https://pakowarka.pl/ Jeżeli znacie jakieś dobre poradniki biznesowe to śmiało podsyłajcie, bo póki co mam taki https://poradnikprzedsiebiorcy.pl/-j...gastronomiczny |
|
#2
|
|||
|
|||
|
Masz rację. Zakładając własną gastronomię warto pomyśleć nie tylko o podstawowym wyposażeniu, ale również o dodatkowych rzeczach, które mogą wydawać się nieoczywiste. Ostatnio na przykład coraz popularniejsze stają się systemy samoobsługi w gastronomii. Myślę, że fajnie byłoby rozważyć wdrożenie takich rozwiązań również u siebie.
|