kobiety.net.pl   
Strona główna   Dom   Kariera   Rodzina   Styl   Zdrowie   Związki   Życie   Klub  


Wróć   Klub > KARIERA > Praca
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się FAQ Blogi Galerie Użytkownicy Kalendarz Szukaj Dzisiejsze Posty Oznacz Fora Jako Przeczytane

Odpowiedz
 
Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek Wygląd
  #1  
Stary 21-11-2025, 16:05
Malwinka27 Malwinka27 is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2018
Posty: 553
Domyślnie Wyposażenie gastronomiczne

Jakie urządzenia gastronomiczne najbardziej przydają się w pizzerii, która w głównej mierze będzie bazowała na dostawach do klienta i odbiorach na miejscu? Może podzielicie się swoimi doświadczeniami z pracy w takim lokalu lub jeśli taki prowadzicie
Odpowiedź z Cytowaniem
  #2  
Stary 22-11-2025, 20:33
Bambi89 Bambi89 is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Aug 2018
Posty: 1 532
Domyślnie

Lubię proste rozwiązania, które dodają deserom charakteru, a takie kule czekoladowe sprawdzają mi się idealnie. Fajna chrupkość i szybka dekoracja w jednym. Zastanawiam się, czy sprawdzą się też do lodów – chyba przetestuję przy najbliższej okazji.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #3  
Stary 24-11-2025, 08:15
DariaM11 DariaM11 is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Feb 2020
Posty: 2 420
Domyślnie

Przy prowadzeniu pizzerii z dostawą kluczowe są urządzenia, które pozwalają utrzymać wysoką jakość pizzy mimo transportu. Świetnie sprawdzają się piece o szybkim nagrzewaniu i krótkim czasie pieczenia, a także podgrzewacze lub szafy grzewcze utrzymujące temperaturę potraw. Dobre rozwiązania oferuje Invest Horeca https://investhoreca.pl/ gdzie znajdziesz kompleksowe wyposażenie pod gastronomię w różnych przedziałach cenowych.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #4  
Stary 24-11-2025, 08:29
Risia87 Risia87 is offline
Junior Member
 
Zarejestrowany: Mar 2025
Posty: 24
Domyślnie

Warto też pomyśleć o stołach chłodniczych z nadstawą na składniki, bo pozwalają one na sprawne przygotowywanie zamówień nawet przy dużym ruchu. Takie rozwiązania pomagają utrzymać świeżość produktów i usprawniają pracę personelu. W pizzeriach działających w trybie delivery każda sekunda ma znaczenie, a dobrze zaprojektowane stanowisko pracy naprawdę robi różnicę.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #5  
Stary 24-11-2025, 08:30
OlaK OlaK is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2018
Posty: 300
Domyślnie

Każda pizzeria ma inne potrzeby. W małych lokalach wystarczy podstawowy zestaw sprzętu, podczas gdy duże sieci potrzebują bardziej zaawansowanych rozwiązań. Najlepiej przeanalizować realne zapotrzebowanie i dopasować urządzenia do skali działalności, zamiast inwestować w sprzęt, który nie będzie w pełni wykorzystywany a wygeneruje duże wydatki.
Odpowiedź z Cytowaniem
  #6  
Stary 24-11-2025, 08:33
MajaU MajaU is offline
Senior Member
 
Zarejestrowany: Jul 2018
Posty: 1 223
Domyślnie

Nie można zapominać o akcesoriach do transportu m.in torbach termoizolacyjnych, podgrzewanych skrzynkach i pudełkach na pizzę. To one decydują, czy klient otrzyma ciepły, chrupiący placek, czy rozmiękłą pizzę. Warto inwestować w profesjonalny sprzęt transportowy, bo wpływa on bezpośrednio na opinię o lokalu. Ogólnie w przypadku wyposażenia gastro to jedną z najlepszych ofert ma hurtownia https://investhoreca.pl/ Pozdrawiam!
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz


Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady pisania postów
Nie Możesz: tworzenie nowych wątków
Nie Możesz: odpowiadanie na posty
Nie Możesz: wysłanie załączników
Nie Możesz: edytowanie swoich postów

vB code jest Wł.
UśmieszkiWł.
kod [IMG] jest Wł.
kod HTML jest Wył.
Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:18.


Powered by: vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.